ΑΕΚ: Χαρακτήρισε «χούλιγκαν» τον Μιχάλη και απομακρύνθηκε από τον Βούρο

Ο Γιάννης Βούρος έδιωξε συνεργάτη του στον Δήμο επειδή χαρακτήρισε χούλιγκαν τον δολοφονημένο Μιχάλη

ΑΕΚ: Χαρακτήρισε «χούλιγκαν» τον Μιχάλη και απομακρύνθηκε από τον Βούρο

Η ανάρτηση του Γιώργου Κεραμιδά, μέλους της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου οδήγησε στη διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Κεραμιδάς είχε βάλει φωτογραφίες του συλληφθέντος Έλληνα οπαδού και του Μιχάλη Κατσουρή, ρωτώντας να αναγνωριστεί ποιός είναι χούλιγκαν και ποιός όχι. Και ζήτησε να κατεβεί από το γήπεδο η φωτογραφία του 29χρονου που έχασε τη ζωή του από την μοιραία επίθεση πριν από τον αγώνα με την Ντινάμο.

Η απόφαση του Γιάννη Βούρου μετά το σάλο που προκλήθηκε ήταν να τον απομακρύνει.

«Όταν είσαι μέλος μίας Δημοτικής Παράταξης, ενός κόμματος, μίας συλλογικής προσπάθειας σαφέστατα μπορείς να έχεις τη γνώμη σου, αλλά οφείλεις παράλληλα στα μεγάλα και κεντρικά ζητήματα, που τίθενται στον δημόσιο διάλογο, να σέβεσαι τις κεντρικές επιλογές. Αν διαφωνείς με αυτές, αποχωρείς. Ο άλλος δρόμος είναι η διαγραφή.

Η δημοσίευση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του π. πλέον μέλους μας κ. Κεραμιδά για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ εκφράζει την Ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη.
Ως εκ τούτου ο κ. Κεραμιδάς τίθεται εκτός ψηφοδελτίου».