ΟΦΗ – Άρης 3-2: Έκρηξη με Νέιρα στο 91ο λεπτό

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Άρη σε ένα συγκλονιστικό ματς, με τον Νέιρα στο 91’ να «σκοτώνει» τους «κίτρινους» που είχαν επιστρέψει από το 2-0!

ΟΦΗ – Άρης 3-2: Έκρηξη με Νέιρα στο 91ο λεπτό

Ο ΟΦΗ έπειτα από ένα εξαιρετικό ματς στο «Γεντί Κουλέ» κέρδισε τον Άρη με 3-2 με γκολ του Νέιρα στο 91ο λεπτό, αφού συνεργάστηκαν οι Αμπάντα, Μοσκέρα (και οι τρεις πέρασαν στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο). Τεράστια νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου στην πρεμιέρα, απέναντι σε έναν Άρη που έμεινε πίσω (2-0), επέστρεψε, ισοφάρισε (2-2) είχε και δοκάρι με τον Πάλμα (δεύτερο για τον άσο του Άρη) στο 86’ αλλά στο τέλος δεν πήρε τίποτα.

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτά στην πρεμιέρα, θέλοντας τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη στην άμυνα του Άρη και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 38ο λεπτό με τα γκολ των Ντίκο, Τοράρινσον, ωστόσο ο Άρης…απάντησε άμεσα με τον Μορόν και μείωσε σε 2-1 πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Κομβικό το γκολ για τον Άρη που είχε φάσεις κι αυτός στο πρώτο ημίχρονο, ένα δοκάρι με τον Πάλμα. Ο ΟΦΗ είχε σταθερό κάτω από τα δοκάρια τον Μανδά (ήταν αυτός που έβγαλε και την ασίστ στο πρώτο γκολ) αλλά το τέρμα που δέχθηκε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και ισοφάρισε με τον Φαμπιάνο στο 68ο λεπτό.

Η είσοδος του Ντουκουρέ έδωσε ισορροπία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Πάλμα στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που δεν είχε κλειστεί και προσπαθούσε κι αυτός να πετύχει ένα τρίτο τέρμα για να πάρει τη νίκη.

Ένα γκολ που σημείωσε ο Νέιρα στο 91’ (ήρθε από τον πάγκο) σε μια φάση όπου συνεργάστηκαν οι Αμπάντα, Μοσκέρα, οι οποίοι επίσης πέρασαν στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στις καθυστερήσεις ο Φελίπε έχασε τεράστια ευκαιρία για το 4-2 (έσωσε πάνω στη γραμμή ο Οντουμπάτζο) ενώ ο Μορόν είχε ένα σουτ πολύ καλό για να κάνει το 3-3.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ»

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ 3-2

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερ: 17’ Ντίκο, 38’ Τοράρινσον, 90’+1’ Νέιρα – 40’ Μορόν, 68’ Φαμπιάνο

Δοκάρι: 19’, 86’ Πάλμα

Οι συνθέσεις…

ΟΦΗ: Μανδάς – Βούρος, Καρώ (76’ λ. τρ. Πασαλίδης), Λαμπρόπουλος – Λάρσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράρινσον (83’ Αμπάντα) – Μπάκιτς (83’ Νέιρα) – Τοράλ (61’ Μοσκέρα), Ντίκο (76’ Φελίπε)

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης – Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι – Ρουπ (80’ Σαμόρα), Ζιλ 4 (46’ Ντουκουρέ), Νταρίντα – Κάρλσον (80’ Τζούρασεκ), Πάλμα, Μορόν