Ολυμπιακός: Στη διάθεση του Μαρτίνεθ ο Σκάρπα για Πανσερραϊκό (20/8)

Η κίνηση του Γκουστάβο Σκάρπα προς τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με... ορίζοντα το ματς με τον Πανσερραϊκό (20/8, 22.00).

Ολυμπιακός: Στη διάθεση του Μαρτίνεθ ο Σκάρπα για Πανσερραϊκό (20/8)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε επισήμως αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη (20/8, 22.00).

Η επίσημη πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών πήρε όλους τους παίκτες στην αρχική αποστολή που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού. Άρα κάποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός 20άδας την τελευταία στιγμή.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα από την πλευρά του, έχοντας προλάβει να κάνει ουσιαστικά μόλις μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, «έδειξε» στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει για ένα διάστημα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο Βραζιλιάνος άσος δείχνει με το «καλημέρα στον Ολυμπιακό, ότι θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Δεν αποκλείεται λοιπόν κόντρα στην ομάδα των Σερρών να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Το κακό είναι ότι δεν θα έχει κόσμο στις εξέδρες για να τον χειροκροτήσει, λόγω της τιμωρίας που έχει δεχτεί η πειραϊκή ΠΑΕ από την περσινή σεζόν.

Την Πέμπτη (24/8), όμως, κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, ο Σκάρπα θα έχει τη δυνατότητα να δεχτεί το χειροκρότημα του κόσμου, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι απόψε (20/8) για μερικά λεπτά θα χρησιμοποιηθεί ο Βραζιλιάνος άσος, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ιβάν Μπρίνιτς, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.