Με Μοράν και Μπογέ η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την εξ αναβολής αναμέτρηση του Κυπέλλου και ετοιμάζεται να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα.

Με Μοράν και Μπογέ η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Την αποστολή για την αυριανή (12/10) αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Λαμία, στο γήπεδο της Καλλιθέας (18/00), ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης λοιπόν, γνωστοποιήθηκαν και οι 18 στους οποίους υπολογίζει για το εξ αναβολής ματς της διοργάνωσης.

Αναλυτικά αυτοί είναι οι: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Μπογέ.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας · ο ανέτοιμος Άλεφ· οι τραυματίες Αλμπάνης, Πόνσε, Μάνταλος, Οικονόμου, Λόπες.

Ο Ουζουνίδης θα έχει μια πρώτης τάξεως να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ έως τώρα και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται, το δίχως άλλο, οι Μπογέ, Μοράν. Ο πρώτος επανήλθε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε όλο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο στους προσαγωγούς-κοιλιακούς ενώ ο δεύτερος, που έπαιξε αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φαίνεται να ανατρέπει τα δεδομένα και να αρχίζει να πείθει τον προπονητή του ότι αξίζει μιας ακόμη ευκαιρίας.

Η ψυχολογία του έχει βελτιωθεί μετά τη συμμετοχή του κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και ενδεχομένως να αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή για τον Ουζουνίδη το προσεχές διάστημα και τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο όποτε θα ανοίξει η νέα μεταγραφική σεζόν – και η ΑΕΚ θα βγει στη γύρα σίγουρα για χαφ.

Χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λαμία αναμένεται να πάρουν και οι Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Αϊντάρεβιτς που χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για να φτάσουν σε καλά αγωνιστικά επίπεδα. Ο πρώτος δεν έχει παίξει πολύ φέτος, ο δεύτερος, που αποτέλεσε μεταγραφή στα τέλη Αυγούστου, ακόμη δεν έχει εγκλιματιστεί και ο τρίτος αρχικά δεν υπολογιζόταν από τον Ουζουνίδη, αλλά πλέον γίνονται και γι’ αυτόν δεύτερες σκέψεις.

Η νίκη φυσικά είναι ζητούμενο για την ΑΕΚ στην αναμέτρηση, αλλά από εκεί και πέρα, σημασία για τον Ουζουνίδη έχει και να διαπιστώσει και την αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του.

Εισιτήρια μόνο οι κάτοχοι διαρκείας

Με ανακοίνωσή της χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωνε και διευκρίνιζε, για τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί της θα μπορούν να προμηθευτούν σήμερα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας (18.00): «Η Διεύθυνση Εισιτηρίων ανακοινώνει ότι για τον με τη Λαμία και λόγω των ειδικών συνθηκών με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας, θα ισχύσουν τα εξής: Τα περίπου 2.000 εισιτήρια θα δοθούν ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 17.00 (ή μέχρι εξαντλήσεως τους) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» με υποχρεωτική επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους (δεν θα αναγνωριστεί καμία φωτοτυπία). Στην Καλλιθέα δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων, οπότε κανείς δεν θα πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο».