Ολυμπιακός: Μεγάλη πίεση του Ορτέγκα στη Βελέζ

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα το έχει πάρει πάνω του και πιέζει τη Βελέζ προκειμένου να τα βρει με τον Ολυμπιακό και να έρθει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Μεγάλη πίεση του Ορτέγκα στη Βελέζ

Οι διαπραγματεύσεις για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι σε εξέλιξη, ενώ την ίδια ώρα ο προπονητής της ομάδας του τον έχει στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπαράκας Σεντράλ που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα.

Η Βελέζ μπορεί να του κάνει δύσκολη τη ζωή και να μην έχει ανάψει ακόμα το πράσινο φως για να φύγει ο παίκτης για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως και ο ίδιος δεν κάνει βήμα πίσω. Είναι ο μεγάλος σύμμαχος της ομάδας του Πειραιά και αυτός που ασκεί πίεση στην ομάδα του για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να παίξει τα ξημερώματα στο ματς με τη Μπαράκας και οι πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή αναφέρουν πως και ο προπονητής της Βελέζ δύσκολα θα τον βάλει.

Τα Μέσα στην πατρίδα του 24χρονου μπακ αναφέρουν ότι έγινε νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό ύψους 4 εκατ. ευρώ. Η Βελέζ, ωστόσο ακόμα και σε αυτή φέρνει αντιρρήσεις και θέλει 4,5 εκατ. ευρώ. Η εκτίμηση που γίνεται από την Αργεντινή είναι πως πρόκειται για μικρή διαφορά, η οποία θα καλυφθεί και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα.