Άρης: Χαμόγελα για Μπράμπετς ενόψει ΟΦΗ – Ατομικό για Κουέστα, Σαβέριο

Ο Μπράμπετς έβγαλε μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Κουέστα και Σεβέριο.

Άρης: Χαμόγελα για Μπράμπετς ενόψει ΟΦΗ – Ατομικό για Κουέστα, Σαβέριο

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (20/8) με τον ΟΦΗ. Η αποστολή των Κίτρινων θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Η ενημέρωση του Άρη:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (χθες) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Χουλιάν Κουέστα έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Κίκε Σαβέριο, από την πλευρά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αύριο (Σήμερα), Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ο.Φ.Η. στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (20/08, 19:30).