Τερζής: «Φάρμακο για τον Άρη μια νίκη επί του ΟΦΗ»

Για τη σημασία της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε από τη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής.

Τερζής: «Φάρμακο για τον Άρη μια νίκη επί του ΟΦΗ»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής.

Στον απόηχο του αποκλεισμού από την Ευρώπη ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη σημασία της αναμέτρησης με τους Κρητικούς χαρακτηρίζοντας ως φάρμακο πιθανή νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει πικρία στην ομάδα και στον κόσμο γιατί θα έπρεπε να είχαμε πάρει την πρόκριση επειδή ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε γιατί δεν είχαμε καλές τελικές ενέργειες αλλά και την τύχη. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύο ημέρες να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ και κυρίως την ψυχολογία των παιδιών. Είναι στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα και κουρασμένοι από τη μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει επίσης να δούμε την κατάσταση των παικτών που ζήτησαν αλλαγή».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του: «Δε νομίζω ότι μας δημιούργησαν φάσεις οι αντίπαλοι καθώς είχαν τρεις στιγμές και σημείωσαν δύο γκολ. Αντιθέτως, εμείς βγάλαμε περισσότερες τελικές προσπάθειες αλλά δεν είχαμε καλό τελείωμα. Πρέπει να κοιτάξουμε την ψυχολογία των παικτών μας και να διαχειριστούμε την κούραση. Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να αντιδρούν έπειτα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κι αυτό πρέπει να κάνουμε. Μια νίκη επί του ΟΦΗ είναι το φάρμακο για να αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών».

Για τον ΟΦΗ: «Είδαμε τα φιλικά παιχνίδια του, έχει καλή ομάδα με σημαντικές προσθήκες και είναι εξίσου σημαντικό ότι έχει τον ίδιο προπονητή με πέρυσι. Είναι ξεκάθαρο ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σ’ ένα γήπεδο το οποίο θα είναι γεμάτο».