Αράο: «Θα δώσω το αίμα μου για τον Παναθηναϊκό»

Πρώτες δηλώσεις του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Αράο: «Θα δώσω το αίμα μου για τον Παναθηναϊκό»

Ο Γουίλιαν Αράο αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ.

Για τους λόγους που αποφάσισε να παίξει στον Παναθηναϊκό:

«Ο βασικός λόγος είναι γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει να κατακτήσει τίτλους. Εγώ είμαι νικητής και σε άλλους συλλόγους κατάφερα να κερδίσω τίτλους. Ο Παναθηναϊκός έχει καιρό να κατακτήσει τον τίτλο και ήθελα να έρθω εδώ να βοηθήσω σε αυτή τη προσπάθεια. Ο σύλλογος έκανε μγάλη προσπάθεια να με φέρει, όπως και εγώ. Είμαι χαρούμενος, θεωρώ ότι και ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος όπως και εγώ. Ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων».

Για το αν συγκέντρωσε πληροφορίες για τον ΠΑΟ και τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα:

«Φυσικά, είναι μεγάλος σύλλογος. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια και ξέρω ότι έχουν αγωνιστεί αρκετοί θρύλοι εδώ, ειδικά ένας από τους αγαπημένους μου, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ήταν ένας εκ των κορυφαίων στην θέση μου. Ξέρω κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Μίλησα και με τον Μπερνάρ για τον σύλλογο, για τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και εγώ ήρθα για να βοηθήσω».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι, γνωρίζω ότι υπάρχει συναγωνισμός, σέβομαι όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια, να μην έχω τραυματισμούς, να γίνω ο κορυφαίος στο πρωτάθλημα στα κλεψίματα, στις ανακτήσεις της μπάλας, αν μπορώ να δώσω ασίστ. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που έχω ως στόχους αλλά δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να δείξω στο γήπεδο τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:

«Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, το αίμα μου για αυτή την ομάδα. Θα δώσω μάχη για κάθε μπάλα, σε κάθε παιχνίδι, δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα κάνω τα πάντα ώστα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Θα κάνω τα πάντα εντός και εκτός γηπέδου για να είμαι στην καλύτερη κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα. Με τους συμπαίκτες μου θα πετύχουμε τους στόχους μας».