Ανησυχία στον ΠΑΟΚ-Tραυματίστηκε ο Μαουρίσιο

Στη σημερινή προπόνηση ο Μαουρίσιο υπέστη τραυματισμό στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. 

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ-Tραυματίστηκε ο Μαουρίσιο

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεδομένης ωστόσο της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες της εθνικής στο Nations League, o χρόνος είναι υπέρ του Βραζιλιάνου μέσου.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα, Εβγέν Χατσερίδη και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τρεις μέρες μακριά από τις προπονήσεις έπειτα από τόσους αγώνες και τέτοια πίεση ισοδυναμούσαν με καλοκαιρινές διακοπές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το διάλειμμα, όμως, τελείωσε και η Νέα Μεσημβρία μπήκε και πάλι στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Πέλκας , Πασχαλάκης , Καρέλης , Λημνιός ,Σιαμπάνης , Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , Τόσκα , ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φερνάντο Βαρέλα που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ο Εβγέν Χατσερίδη , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στο ισχίο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης προστέθηκε άλλο ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο σε μια φάση υπέστη τραυματισμό που αφορά τον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής την Παρασκευή (12.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς μέρες.

Το πρόγραμμα αφορούσε την φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή σε μικρό χώρο. Την Παρασκευή (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί πρωί κι απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».