ΠΑΕ Πανιώνιος: «Σε κανένα παιχνίδι στην έδρα μας δεν υπήρξαν φθορές από φιλοξενούμενους»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως σε κανένα από τα παιχνίδια της στη Νέα Σμύρνη οι φιλοξενούμενοι οπαδοί δεν προκάλεσαν φθορές στις θύρες του Σταδίου.

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Σε κανένα παιχνίδι στην έδρα μας δεν υπήρξαν φθορές από φιλοξενούμενους»

Οι «κυανέρυθροι» προέβησαν σε διευκρινιστική ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Σε αυτή ξεκαθαρίζουν ότι οι οπαδοί των ομάδων που φιλοξενήθηκαν στο γήπεδό της δεν έκαναν... ζημιές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Λόγω των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ διευκρινίζει πως σε κανένα από τα εντός έδρας παιχνίδια της δεν σημειώθηκαν φθορές στο στάδιο της Νέας Σμύρνης από φιλοξενούμενους οπαδούς».

Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος είχε εκδώσει ανακοίνωση την Τρίτη 9/10 στην οποία αναφερόταν μόνο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν προκαλέσει φθορές και σήμερα, 11/10 εξέδωσαν νέα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν ότι οι οπαδοί καμίας ομάδας δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της Τρίτης, ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ διευκρινίζει πως καμία φθορά δεν υπήρξε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα στην θύρα των φιλοξενούμενων οπαδών, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».