Ολυμπιακός: «Καραδοκούν» οι Τούρκοι για Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει πέσει στην ιεραρχία των χαφ και οι Τούρκοι για ακόμη μία φορά τον γλυκοκοιτάζουν.

Ολυμπιακός: «Καραδοκούν» οι Τούρκοι για Μπουχαλάκη

Εξελίξεις φαίνεται ότι αναμένονται τις επόμενες μέρες όχι μόνο για τις προσθήκες, αλλά και για τις αποχωρήσεις. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει πέσει στην ιεραρχία των χαφ και σίγουρα το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ, δείχνει κάτι ως προς τις προτεραιότητες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Μπουχαλάκης που θα είναι κανονικά στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού για την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (16/8) στο Γκενκ, έχει προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε αγωνιστεί στην Κόνιασπορ και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας από το Ικόνιο εκφράζονταν με θετικά λόγια για όσα πέτυχε από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο.

Αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων πάντως είναι στον επαναληπτικό με την Γκενκ. Είναι σαφές λοιπόν ότι ο Μπουχαλάκης έχει εκεί στραμμένη την προσοχή του και για αυτό το λόγο όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται από την Τουρκία, δεν έχει νόημα τη δεδομένη στιγμή.

Ίσως να έχει νόημα από την επόμενη εβδομάδα, αλλά και πάλι για να γίνει σοβαρή κουβέντα θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να φτάσει κάποια πρόταση στον Ολυμπιακό.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι για τον Μπουχαλάκη, όμως, στην Τουρκία εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα «σκάσει» προσφορά στα γραφεία της ΠΑΕ.