Άρης: Υποβάλλεται σε μαγνητική ο Κουέστα

Ο Χουλιάν Κουέστα θα υποβληθεί σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική. 

Άρης: Υποβάλλεται σε μαγνητική ο Κουέστα

Σε μαγνητική θα υποβληθεί την Τετάρτη (16/8) ο Χουλιάν Κουέστα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα-ρεβάνς της Πέμπτης με την FC Dynamo Kyiv στο Βουκουρέστι (17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Το πρόγραμμα του Δεκαπενταύγουστου περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και παιχνίδι με στατικές φάσεις.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς (ο διεθνής Τσέχος αμυντικός ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό) και ο Κίκε Σαβέριο έκαναν -για μια ακόμη μέρα- ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος τραυματίστηκε στην ποδοκνημική στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, αύριο το πρωί θα κάνει μαγνητική. Αύριο, Τετάρτη, η αποστολή της ομάδας μας θα πετάξει το μεσημέρι για το Βουκουρέστι.

Το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι («Stadionul Giulesti»). Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 20:00 (ενεργοποίηση–προετοιμασία αγώνα), ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Απόστολου Τερζή και ενός ποδοσφαιριστή».