Ο «φάκελος» του Μαρτίνς

Πλήρη καταγραφή των πεπραγμένων των διεθνών θα επιδιώξει ξανά ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Ο «φάκελος» του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να μείνει στις... ανταποκρίσεις για την παρουσία των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού μέχρι την επιστροφή τους στον Ρέντη και την επανένταξή τους στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη διακοπή, ο Πορτογάλος προπονητής θα επιχειρήσει να μάθει με κάθε λεπτομέρεια τόσο όσα θα συμβούν στους αγώνες που θα γίνουν με τη συμμετοχή παικτών του Ολυμπιακού, όσο και στις προπονήσεις τους με τις Εθνικές ομάδες.

Ο Μαρτίνς θα έχει φυσικά την ευκαιρία να δει από κοντά τους Έλληνες διεθνείς κόντρα στους Ούγγρους ή από την τηλεόραση στο παιχνίδι με την Φινλανδία την επόμενη εβδομάδα, αλλά αυτό που θα επιδιώξει ξανά μέσω της ΠΑΕ, είναι να έχει από τις Ομοσπονδίες στις οποίες «ανήκουν» οι διεθνείς του Ολυμπιακού αυτές τις μέρες, λεπτομέρειες μέχρι και οπτικό υλικό από αγώνες και προπονήσεις. Πέραν των Ελλήνων, υπάρχουν οι «Ευρωπαίοι» Βούκοβιτς και Ομάρ, αλλά και η μεγαλύτερη δυσκολία επικοινωνίας και πληροφοριών με τους Αφρικανούς διεθνείς της ομάδας, τον Χασάν, τον Μεριά, τον Καμαρά και τον Σισέ.

Οι συμβουλές που έχει ήδη δώσει στους παίκτες του είναι να προσέξουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να επιστρέψουν υγιείς αλλά και σε καλή κατάσταση στον Ρέντη και να μην επηρεαστούν ενόψει των επόμενων πολύ σημαντικών και δύσκολων αγώνων που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Διότι στην προηγούμενη διακοπή υπήρξαν περιπτώσεις στις οποίες φάνηκε η επιρροή από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να διαπιστώσει ξανά ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ