Ολυμπιακός: Το πλάνο του Κορδόν, το ρίσκο και οι Αργεντίνοι

Ο Αντόνιο Κορδόν παραμένει πιστός στο πλάνο του και είναι έτοιμος να φέρει στον Ολυμπιακό δύο ταλαντούχους Αργεντινούς.

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Κορδόν, το ρίσκο και οι Αργεντίνοι

Παρά τις πιέσεις που έχει δεχτεί ο Αντόνιο Κορδόν πως υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγραφές εκείνος δεν έχει παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο από το πλάνο που είχε από τη στιγμή που ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού. Ανεξάρτητα από τι αποτελέσματα θα έχει το σίγουρο είναι πως έχει δείξει αποφασισμένος να ζήσει και να πεθάνει με το δικό του σχέδιο.

Ο Κορδόν το είχε δηλώσει κατά την παρουσίαση του ότι θα αποκτήσει κάποιους έμπειρους παίκτες και κάποιους νεαρούς εξελίξιμους. Αυτό ακριβώς κάνει στον φετινό Ολυμπιακός έχοντας το δικό του σκεπτικό και τον δικό του τρόπο.

Ο 59χρονος παράγοντας έχει προσπαθήσει πολύ για τη μεταγραφή του Σαντιάγκο Χεζέ. Είναι μία υπόθεση που τη δουλεύει από τις ημέρες που η ομάδα του Πειραιά βρισκόταν στην Αυστρία. Από τότε… σκαλίζει αυτή την υπόθεση και μάλιστα εκείνο το διάστημα φαινόταν απίθανο. Την έχει φέρει στα μέτρα του και στα οικονομικά δεδομένα που μπορεί να ανταποκριθεί το κλαμπ.

Για τον Χεζέ η Ουρακάν είχε πρόταση από την Άντερλεχτ ύψους 8 εκατ. ευρώ, αλλά τότε δεν ήθελε να τον δώσει. Ο Κορδόν με μεθοδικότητα το έφερε στα μέτρα του και παίρνει τον παίκτη. Έτοιμο έχει και τον Ορτέγκα ακόμα έναν Αργεντινό ποδοσφαιριστή που έρχεται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Επίσης τον Κορδόν δεν έχει δείξει να τον απασχολεί και ιδιαίτερα πως νεαροί Αργεντίνοι που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνήθως δεν… πιάνουν. Θεωρεί ότι έχει δημιουργήσει το περιβάλλον για να πετύχουν όπως πετυχαίνουν και στην Ισπανία. Όσο ρίσκο κι αν έχει όλο αυτό εκείνος δεν φοβάται ούτε αυτόν τον παράγοντα.