ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-2: Έδειξαν έτοιμα τα «καναρίνια»

Στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της Super League 1, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. 

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-2: Έδειξαν έτοιμα τα «καναρίνια»

Με θετικό πρόσημο και όντας έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο ολοκλήρωσε τα φιλικά του ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Γκαμπριέλ Σούρερ, νίκησε 2-1 μ' ανατροπή τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Super League 1.

Οι Ηπειρώτες, που αγωνίστηκαν με αρκετούς απόντες, ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 36' ύστερα από ωραία κεφαλιά του Κόντε. Οι Αγρινιώτες έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν πριν το φινάλε του α' μέρους. Συγκεκριμένα, ο νεοαποκτηθείς, Μπαλντασάρα έκανε την κούρσα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε ιδανικά.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ άγγιξε το 2-1 αλλά η προσπάθεια του Παντελάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Ό,τι δεν έκανε ο Έλληνας αμυντικός των γηπεδούχων, το έκανε ο Νίκος Καρέλης στο 73', διαμορφώνοντας ουσιαστικά το τελικό 1-2. Αυτή ήταν και η πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.