Ολυμπιακός: Στα «κρύα του λουτρού» η Μπεσίκτας με τον Ορτέγκα

O Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού και στην Τουρκία αναζητούν τους λόγους που τον έχασε η Μπεσίκτας.

Ολυμπιακός: Στα «κρύα του λουτρού» η Μπεσίκτας με τον Ορτέγκα

Όλα δείχνουν ότι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα είναι ο νέος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να τα έχουν βρει ουσιαστικά με την Βελέζ με ένα ποσό λίγο πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ και αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να έρθει στη χώρα μας ο Αργεντινός.

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ορτέγκα έχει προκαλέσει αίσθηση και στην Τουρκία. Ο λόγος έχει να κάνει με την προσπάθεια που είχε κάνει προ ημερών η Μπεσίκτας για να τον αποκτήσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 24χρονος μπακ είναι εκείνος που πίεσε τη Βελέζ να δεχτεί την προσφορά του Ολυμπιακού. Προφανώς οι συζητήσεις που έχει κάνει με τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ήταν εκείνες που τον έπεισαν να ακολουθήσει το πρότζεκτ των Πειραιωτών και όχι της Μπεσίκτας που επίσης τον ήθελε διακαώς.

Στην Τουρκία λοιπόν αναζητούν την αιτία που ο Ορτέγκα γύρισε την πλάτη στους «μαυραετούς» της Κωνσταντινούπολης, μολονότι η Μπεσίκτας έκανε καλή πρόταση τόσο στην Βελέζ, όσο και στον παίκτη.

Εν τέλει, αποδείχθηκε ότι οι κινήσεις του Κορδόν ήταν μεθοδικές και προσεκτικές βήμα-βήμα, έτσι ώστε να οδηγήσει τον Ορτέγκα μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί και από την ΠΑΕ ότι ο παίκτης ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο. Είναι γνωστό ότι οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με ομάδες της Αργεντινής δεν είναι και οι πιο εύκολες. Τις περισσότερες φορές εμφανίζονται από το πουθενά διάφοροι... παρατρεχάμενοι που μπορεί να μπλοκάρουν μία μεταγραφή. Στην προκειμένη περίπτωση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ορτέγκα οδεύει ολοταχώς προς Πειραιά.