Ολυμπιακός: Οι φήμες από Τουρκία για σοβαρές «ματιές» της Γαλατασαράι σε Χουάνγκ

Έντονη η φημολογία στην Τουρκία ότι η Γαλατασαράι έχει βάλει στο «σημάδι» τον Χουάνγκ Ιν Μπομ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι φήμες από Τουρκία για σοβαρές «ματιές» της Γαλατασαράι σε Χουάνγκ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τιμωρηθεί ο Χουάνγκ Ιν Μπομ, μετά το περιστατικό των τελευταίων 72 ωρών και την απόφασή του να φύγει για τη Ν. Κορέα.

Οι Πειραιώτες έχουν τονίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν ασχολούνται με όλα όσα ακούγονται από το περιβάλλον του Χουάνγκ. Συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτης θέλει να υπάρχει ρήτρα εξαγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, κάτι το οποίο φυσικά δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ολυμπιακό που τον κοστολογούσε με πάνω από 15 εκατομμύρια.

Ο Χουάνγκ που έχει πλέον δίπλα του έναν Τούρκο δικηγόρο, βρίσκεται στη Σεούλ. Ήδη φημολογείται στην Τουρκία, ότι η Γαλατασαράι είναι μία από τις ομάδες που ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του Ασιάτη άσου, δίχως όμως έως τώρα να έχει φτάσει κάποια σοβαρή προσφορά στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ακόμα και τα ΜΜΕ της Ν. Κορέας προσπαθούν να ανακαλύψουν τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο ο Χουάνγκ αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Γκενκ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πάει την υπόθεση στα δικαστήρια και την ίδια στιγμή ο Χουάνγκ ελπίζει ότι θα βρει μία πρόταση που θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Εντούτοις, στο λιμάνι είναι τόσο εκνευρισμένοι μαζί του που είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, ακόμη και στη FIFA!

Σίγουρα θα παρουσιάσουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες, με την Γαλατά να δείχνει ότι είναι μία από τις ομάδες που καραδοκούν. Θυμίζουμε ότι ο Χουάνγκ είχε μπλεχτεί και σε σενάρια της Νάπολι.