H ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα περί παραίτησης Ματιάσεβιτς και επιστροφής Μαϊστόροβιτς

Το σουηδικό ρεπορτάζ που άναψε φωτιές, η δήλωση του πρώην τεχνικού διευθυντή και η άμεση αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

H ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα περί παραίτησης Ματιάσεβιτς και επιστροφής Μαϊστόροβιτς

Μια σουηδική… αποκάλυψη ταρακούνησε τα ήρεμα νερά στη διοίκηση του «Δικεφάλου» σήμερα (10/10) το μεσημέρι. Ιστοσελίδα της χώρας λοιπόν, έγραψε πως ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς υπέβαλλε την παραίτησή του (!) από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ και πως ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Όπως ήταν λογικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση. Οι ρεπόρτερ ρωτούσαν τους αρμοδίους και όλοι περίμεναν μια επίσημη τοποθέτηση. Αυτή ήρθε πριν από λίγη ώρα και ξεκαθάριζε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε ο Ματιάσεβιτς παραιτήθηκε, ούτε ο Μαϊστόροβιτς επιστρέφει».

Η φωτιά έσβησε λοιπόν. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να παρουσιάσουμε επ’ ακριβώς τι αποκάλυπτε στο δημοσίευμά του το «fotbollskanalen.se»: «Μετά την απομάκρυνση του προπονητή της Μπρομαποϊκάρνα Λουίς Πιμένα, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παραιτήθηκε από αθλητικός διευθυντής του κλαμπ και ετοιμάζεται για νέα αποστολή. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ματιάσεβιτς, ο οποίος παραιτήθηκε».

Και το ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι η δήλωση του Μαϊστόροβιτς, που άφηνε τα πάντα ανοιχτά. «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τον οποίο έχω παρελθόν και δυνατά αισθήματα πάντα»… φέρεται να είπε στην ιστοσελίδα «fotbolldirekt.se».

Κι όλα τα παραπάνω, ενώ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μαϊστόροβιτς είχε δώσει το παρόν στο ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια της «Ένωσης».