«Θα επανέλθει ο Ολυμπιακός για Ακουόκου»

Οι Ισπανοί τονίζουν πως Ολυμπιακός και Ζιρόνα είναι οι ομάδες που κινούνται για τον Πολ Ακουόκου.

«Θα επανέλθει ο Ολυμπιακός για Ακουόκου»

Στο προσκήνιο ήρθε ξανά το όνομα του Πολ Ακουόκου για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν ψαχτεί για την περίπτωση του Ιβοριανού χαφ από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, αλλά τότε τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για να βρεθεί άκρη με τη Μπέτις, η οποία έχει υπό παραχώρηση τον ποδοσφαιριστή.

Μετά τις εξελίξεις με τον Χουάνγκ το όνομα του Ακουόκου επέστρεψε και μάλιστα χθες (10/8) υπήρξε δημοσίευμα στην Ισπανία που έκανε λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στη Μπέτις προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ στους «βερδιμπλάνκος», η οποία σε πρώτη φάση έχει απορριφθεί. Όπως αναφέρουν οι Ίβηρες οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να επιστρέψουν κάνοντας νέα πρόταση στην ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία θέλει 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Στην υπόθεση του Πολ Ακουάκου έχει εμπλακεί και η Ζιρόνα που φέρεται και αυτή να επιστρέφει προκειμένου να μπορέσει να πάρει τον παίκτη. Το δεδομένο σε αυτή την υπόθεση είναι πως η Μπέτις δεν τον υπολογίζει.