Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Χεζέ (vid)

Ο Σαντιάγκο Χεζέ είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Ουρακάν στον Πειραιά. Να μπει δηλαδή στο αεροπλάνο για Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Χεζέ (vid)

Έτοιμος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα είναι ο Σαντιάγκο Χεζέ. Εδώ και δύο 24ωρα βουίζει η Αργεντινή ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ουσιαστικά τον 22χρονο χαφ της Ουρακάν και πως πλέον αυτό που απομένει είναι κάποιες μικρολεπτομέρειες ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Στο Μπουένος Άιρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να τα βρίσκει με την Ουρακάν γύρω στα 4,5 εκατομμύρια για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ένα ποσοστό θα κρατήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή (10%) και ένα λίγο μεγαλύτερο ποσοστό η Ουρακάν, ως ποσοστό μεταπώλησης δηλαδή (20%).

Οι πληροφορίες από τη «χώρα του τάνγκο» αναφέρουν ότι πλέον η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Χεζέ ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Πειραιά, κάτι που ήθελε εξ αρχής. Αφήνουν να εννοηθεί δηλαδή ότι το μόνο που απομένει είναι να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Η Ουρακάν από την πλευρά της βλέποντας ότι και ο παίκτης είναι... φευγάτος, δεν μπορεί με τίποτα να τον κρατήσει στο ρόστερ της και για αυτό το λόγο κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Άλλωστε, η Ουρακάν ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του και χρειάζεται τα χρήματα για να προχωρήσει στην κάλυψη του κενού του 22χρονου χαφ, που μπορεί να παίξει από «κόφτης» έως επιτελικός χαφ. Η δε αγορά της Αργεντινής κλείνει την προσεχή Πέμπτη (17/8), όπερ σημαίνει ότι η Ουρακάν πρέπει να βιαστεί!

Με την Ουρακάν ο Εζέ είχε 121 συμμετοχές, 9 γκολ και 8 ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Αντόνιο Κορδόν είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.