«Παίκτης της Ναντ ο Αουγκούστο»

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να τα έχει βρει με τη Ναντ για τη μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο με τους Γάλλους να μιλούν για συμφωνία στα 6 εκατ. ευρώ.

«Παίκτης της Ναντ ο Αουγκούστο»

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ναντ. Όπως αναφέρει η Equipe ο χαφ του ΠΑΟΚ αναμένεται αύριο να μεταβεί στη Γαλλία προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να τελειώσει τη μεταγραφή του στα «καναρίνια».

Οι Γάλλοι μιλούν για συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες που φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ. Η Ναντ είχε κάνει πολύ δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Αουγκούστο και τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Equipe αναφέρει:

«Είχε επιτευχθεί κατ' αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο αλλά έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου» και στην συνέχεια τονίζεται πως: «Το ποσό της μεταγραφής θα ανέλθει τελικά στα 6.000.000 ευρώ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται στη Ναντ αυτή την Πέμπτη για να περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ναντ τετραετούς διάρκειας».