Λαμία-Αστέρας Σταυρού 2-0: Φιλική νίκη στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Καρλίτος

Η Λαμία επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Σταυρού με 2-0 με τον νεοαποκτηθέντα Καρλίτος να πραγματοποιεί τη πρώτη ανεπίσημη συμμετοχή του με τους Φθιώτες.

Λαμία-Αστέρας Σταυρού 2-0: Φιλική νίκη στο ανεπίσημο ντεμπούτο του  Καρλίτος

Την ευκαιρία να ...ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις του Λεωνίδα Βόκολου είχαν οι παίκτες της Λαμίας κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τον Αστέρα Σταυρού.

Η επικράτηση, με 2-0, επί της ομάδας της Γ' Eθνικής ήταν το τελευταίο ζητούμενο για τον προπονητή της Λαμίας που ήθελε να δει το βαθμό ετοιμότητας του νεοαποκτηθέντα Καρλίτος, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του

Μάλιστα στο 3ο λεπτό εκείνος είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία σε φάουλ που εκτέλεσε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ίδιος παίκτης, έδωσε εξαιρετικά στον Μαρτίνεθ λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως ο Ισπανός δεν έπιασε καλά το σουτ.

Στο 11' η Λαμία είχε νέα καλή ευκαιρία, με τον Λόνγκο να κάνει την προβολή όμως την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει τον πρώτο λόγο και να χάνει αρκετές ευκαιρίες με τον Καρλίτος να έχει σε σχεδόν όλες συμμετοχή αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

To πρώτο γκολ τελικά ήρθε στο 51ο λεπτό, όταν ο Σιμόν έκανε τη σέντρα και ο Μούλα με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Λίγα δεύτερα μετά ο Ακούνια βρήκε τον Σιμόν στην πλάτη της άμυνας, εκείνος με τη σειρά του έβγαλε για τον Μάλτσι που με εντυπωσιακό τακουνάκι έφερε τον Μούλα σε θέση βολής αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Στο 60' ο Σλίβκα είχε τη δική του στιγμή να σκοράρει αλλά το δυνατό σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

Εν τέλει το 2-0 ήρθε από τον Κοντονίκο. Ο νεαρός φορ, κατάφερε να βρει δίχτυα όταν ο Μάλτσι τον έβγαλε τετ α τετ κι εκείνος με ωραίο πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ως το φινάλε ο Τσούκαλος από γύρισμα του Σλίβκα δεν βρήκε εστία, ενώ δοκάρι είχε κι ο Ακούνια.

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Καρλίτος, Λόνγκο Τσιλούλης, Μαρτίνεθ

Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Σαραμαντάς (Τερεζίου 73'), Παπαδόπουλος (Λαμπρόπουλος 61'), Πάβλοβετς, Στάνκο, Σλίβκα, Ακούνια, Μάλτσι, Τσούκαλος, Μουλά (Κοντονίκος 73').

Αστέρας Σταυρού: Σίψας, Λάππας, Κουδουνάς, Μόσχος, Μαλισσόβας, Ακασού, Αργύρης, Αντωνόπουλος, Κακκάβας, Αλεξίου, Παρλάντζας