Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Μπρνιτς

Ο Ιβάν Μπρνιτς ενδιαφέρει πραγματικά τον Ολυμπιακό που κάνει προσπάθεια να τα βρει με τη Μάριμπορ για να τον κάνει δικό του.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Μπρνιτς

Ο Ιβάν Μπρνιτς είναι ποδοσφαιριστής που απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό και δεν είναι τυχαία όσα έχουν γράψει οι Σλοβένοι. Πράγματι οι Πειραιώτες έχουν τον παίκτη στη λίστα τους και πράγματι έχουν κάνει επαφές με το κλαμπ της Σλοβενίας για να βρουν άκρη να τον αποκτήσουν.

Ο Κροάτης εξτρέμ είναι ό,τι καλύτερο έχει απομείνει στη Μάριμπορ και ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του που ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Σλοβενία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Μάριμπορ και προσπαθούν να μειώσουν τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν οι Σλοβένοι ο αθλητικός διευθυντής της Μάριμπορ, Μάρκο Σούλερ δύσκολα θα δεχτεί κάτι τέτοιο και αν η πρόταση που γίνει είναι μικρότερη του 1,5 εκατ. ευρώ τότε θα απορριφθεί.

Σε περίπτωση, όμως, που ο Ολυμπιακός πληρώσει το 1,5 εκατ. ευρώ τότε η Μάριμπορ δεν θα μπορέσει να κάνει το παραμικρό για να χαλάσει τη μεταγραφή. Πάντως ο Ιβάν Μπρνιτς είναι μία περίπτωση που πραγματικά ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και γίνεται προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.