Το άλλο πρόβλημα του Ουζουνίδη

Από τη λειψανδρία, στην όαση του υπερπλήρους ρόστερ. Οι επιστροφές φέρνουν χαμόγελα, αλλά και (ευχάριστο) προβληματισμό στα Σπάτα.

Το άλλο πρόβλημα του Ουζουνίδη

Από τους προβληματισμούς του Μαρίνου Ουζουνίδη για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει, θα οδηγηθούμε σε λίγες μέρες στους προβληματισμούς του για τους παίκτες που θα… έχει! Οξύμωρο μεν, υπαρκτό δε.

Ο προπονητής της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα και ενόψει της προετοιμασίας για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα (20/10), την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ υπολογίζει τους: Μάνταλο, Πόνσε, Άλεφ, Οικονόμου και Αλμπάνη, που θα έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους.

Επιπλέον, οι Μπογέ και Γιαννιώτας θα έχουν ανεβάσει αισθητά το επίπεδο ετοιμότητάς τους, πλησιάζοντας το 100% ενώ μπαταρίες θα έχουν φορτίσει και οι Χουλτ, Σιμόες.

Αν δεν υπάρξουν δηλαδή απρόοπτα αυτές τις μέρες στις προπονήσεις ή στις Εθνικές (για τους διεθνείς), τότε το μοναδικό πρόβλημα του Ουζουνίδη, σε περίπου μια εβδομάδα, θα είναι ο άτυχος Λόπες.

Με δεδομένες λοιπόν τις επιστροφές, η μεσοεπιθετική γραμμή δείχνει πλήρης και ο προβληματισμός θα έχει να κάνει πλέον με το ποιοι θα έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Στον άξονα οι Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ διεκδικούν τις δύο από τις τρεις θέσεις, αλλά στα άκρα και μπροστά θα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι. Μάνταλος, Πόνσε, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Μπογέ, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Μπακασέτας ακόμα και ο Γκάλο, που έπαιζε όλο αυτό το διάστημα ως εξτρέμ και μόνο άσχημα δεν τα πήγε. Υπάρχει και ο Γιακουμάκης, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Άλλου τύπου διαχείριση λοιπόν θα κληθεί να κάνει πλέον ο Ουζουνίδης. Άλλου τύπου στοίχημα έχει μπροστά του: Το να καταφέρει να μοιράσει ρόλους και χρόνους έτσι ώστε να είναι όλοι οι παίκτες του ευχαριστημένοι.