«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μπρνιτς»

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιβάν Μπρνιτς της Μάριμπορ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Σλοβενία.

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μπρνιτς»

Ο Ολυμπιακός κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για να ενισχύσει το ρόστερ του και αυτή τη στιγμή οι στόχοι του μέχρι το πρώτο ματς με τη Γκενκ είναι ένας εξτρέμ και ένας μπακ. Οι Πειραιώτες κάνουν επαφές προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη Σλοβενία προέκυψε ένα νέο όνομα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα των Σλοβένων ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί για να εντάξει στο ρόστερ του τον Ιβάν Μπρνιτς. Πρόκειται για τον Κροάτη εξτρέμ της Μάριμπορ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο έχει το κλαμπ.

Οι Σλοβένοι θέλουν 1,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον 21χρονο εξτρέμ και ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι η ομάδα που δείχνει ικανή για να καλύψει αυτό το ποσό. Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τη Μάριμπορ να μπορέσει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Ήδη έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών του Conference League κι έχει σκοράρει δύο φορές, ενώ έχει και μία ασίστ. Ένα γκολ έχει και στο πρωτάθλημα στη μία συμμετοχή που έχει σε δύο ματς.