Παναιτωλικός: Έρχεται ο Φράνκο Μπαλντασάρα (vid)

Στο Αγρίνιο αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ο 24χρονος μέσος Φράνκο Μπαλντασάρα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός: Έρχεται ο Φράνκο Μπαλντασάρα (vid)

Σύμφωνα με αναφορές από την Αργεντινή, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής Φράνκο Μπαλντασάρα έχει συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό, για τη μεταγραφή του. Ο Μπαλντασάρα είναι 24 ετών και προέρχεται από την Αργεντινή.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ένας δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός, ύψους 1.78μ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις πλευρές του γηπέδου, αλλά η κύρια του θέση είναι ως κεντρικός μέσος ή αμυντικός μέσος. Έχει κάνει 22 συμμετοχές στο τρέχον πρωτάθλημα στην Αργεντινή, σημειώνοντας 2 γκολ και προσφέροντας 1 ασίστ, ενώ έχει παίξει επίσης σε ένα παιχνίδι του κυπέλλου.

Η ομάδα του Παναιτωλικού έχει συμφωνήσει με την Πλατένσε για την απόκτηση του Μπαλντασάρα με δανεισμό για ένα χρόνο, με δυνατότητα αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του στο μέλλον.

Αναμένεται να ταξιδέψει αεροπορικώς από την Αργεντινή στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο και να υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό στο Emileon.