Κηφισιά: Ο Τετέι «χτύπησε» δις στο φιλικό 2-2 με τους Γκόου Aχέντ Ίγκλς!

H Κηφισιά στο τελευταίο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με σκορ 2-2 χάρη σε δύο γκολ του Aνδρέα Τεττέι!

Κηφισιά: Ο Τετέι «χτύπησε» δις στο φιλικό 2-2 με τους Γκόου Aχέντ Ίγκλς!

Ισόπαλο, 2-2, ολοκληρώθηκε το τρίτο και τελευταίο φιλικό της Kηφισιάς επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νεοφώτιστων στη Super League ο Ανδρέας Τεττέι που σκόραρε και τα δύο τέρματα στο 2ο μέρος

H ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που ολοκλήρωσε το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της, παρά την επιβάρυνση των διαδοχικών διπλών προπονήσεων έδειξε για ακόμα μια φορά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κόντρα σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, η οποία σε εννέα ημέρες θα δώσει το πρώτο της επίσημο ματς στην Eredivisie κόντρα στην Άλκμααρ των Παυλίδη - Χατζηδιάκου.

Για τρίτο διαδοχικό φιλικό ο 50χρονος κόουτς παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο Αναγνωστόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του οι Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν και Σάκιτς. Ιπαλίμπο και Πέιος ήταν το δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Ο Αντερέγκεν και ο νεαρός Παντελίδης ήταν στα άκρα της επίθεσης, ο Πρίτσας ήταν επιτελικός χαφ και ο Οζέγκοβιτς μοναδικός προωθημένος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 11' με την κοντινή προβολή του Γκέριτ Νάουμπερ στο 11′. Στο 32' ο Φίλιπ Ρόμενες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση, ήταν ανώτερη και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα χάρη στον Τετέι που πήρε το ...όπλο του!

Στο 57' μείωσε με κεφαλιά και στο 78' ισοφάρισε με κοντινή προβολή.

Ο Σωτήρης Νίνης με σουτ - κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ο Τεττέι πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στη φιλική αναμέτρηση με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς δεν αγωνίστηκαν οι Θοδωρής Αντωνόπουλος, Γιάννης Νικοπολίδης, Αλμπέρτο Μποτία και Αντώνης Παπασάββας. Ο Πάνος Πρίτσας έγινε προληπτικά αλλαγή στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Η ομάδα των Βορέιων Προαστίων στα τρία φιλικά που έδωσε στο Burg Haamstede μέτρησε δύο ισοπαλίες κόντρα σε Γκόου Αχέντ Ιγκλς και Ουτρέχτη, ενώ επικράτησε με 2-0 της βελγικής Φρανκ Μποράν. Επόμενο κλεισμένο φιλικό είναι στις 9 Αυγούστου κόντρα στην ΑΕΚ Β' στο Ζηρίνειο.

Οι παίκτες της Κηφισιάς θα προπνηθούν για τελευταία φορά επί ολλανδικού εδάφους το πρωί του Σαββάτου (5/8) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα ταξιδέψει για την Ελλάδα.