Κάμπος και Σάκχοφ γυρίζουν για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Κάμπος και Σάκχοφ γυρίζουν για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
eurokinissi

Μετά από διήμερο ρεπό επιστρέφουν σε ρυθμούς ντέρμπι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που την Κυριακή καλούνται να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στο κυνήγι του τίτλου, στο παιχνίδι της αγωνιστικής κατά του Ολυμπιακού στην κατάμεστη, όπως προβλέπεται, Τούμπα.

Στην διάθεση του προπονητή τους θα είναι και οι δυο από τους τρεις απόντες της Λαμίας, αφού ο Εβγκέν Σάκχοφ εξέτισε την ποινή του και ο Τζάλμα Κάμπος ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από την ομάδα. Ετσι μοναδική απουσία, πέραν του μακροχρόνια απόντος, Ντόριαν Λεβέκ, θα είναι ο Μαροκινός Ελ Καντουρί, που κι αυτός είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας.

Στο μεταξύ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το πρώτο sold out στα διαθέσιμα εισιτήρια του αγώνα ντέρμπι που ακολουθεί. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν λίγο πως τα εισιτήρια για τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού που διατέθηκαν μέσω ίντερνετ και των καταστημάτων Γερμανός εξαντλήθηκαν. Τα υπόλοιπα θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου από τα εκδοτήρια της Τούμπας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου από τις 09:00.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ