Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Σέρχι Καρντόνα της Λας Πάλμας

Την περίπτωση του 24χρονου αριστερού μπακ Σέρχι Καρντόνα της Λας Πάλμας εξετάζει ο Ολυμπιακός με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει κάνει ήδη «κρούση» στην ομάδα της La Liga

Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Σέρχι Καρντόνα της Λας Πάλμας

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει ισάριθμες μεταγραφές με τους Πορόζο και Αλεξανδρόπουλο να ανακοινώνονται επίσημα δίνοντας ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της ομάδας.

Πλέον στην Πλατεία Αλεξάνδρας στοχεύουν στην απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σήμερα (4/8) πετάει για την Μόσχα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Σπαρτάκ.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο Αντόνιο Κορδόν έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 24χρονου Σέρχι Καρντόνα της Λας Πάλμας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει προσεγγίσει ήδη την Ισπανική ομάδα προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις αξιώσεις της για τον υψηλόσωμο (1.85 μ.) μπακ.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Καρντόνα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φημολογείται ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στην La Liga. Το συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024 όμως ο ίδιος δεν έχει δείξει διάθεση να ανανεώσει ακόμη.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σέρχι Καρντόνα, ο οποίος πάντως δεν παίζει μόνος του στην λίστα των Πειραιωτών αλλά μαζί με ακόμη 2-3 ονόματα, κατέγραψε 41 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Παρασκευή (04/08) ο Ολυμπιακός θα καταθέσει την λίστα του στην UEFA για τα παιχνίδια με την Γκενκ.