Σαββίδης σε Βράνιες: «Έλα στον ΠΑΟΚ!» (pic)

Με αφορμή τη «σφήνα» του πρώην παίκτη της ΑΕΚ σε ανάρτηση του Πρίγιοβιτς, οι Γ. Σαββίδης και Βράνιες τα είπαν διαδικτυακά με χιουμοριστική διάθεση.

Σαββίδης σε Βράνιες: «Έλα στον ΠΑΟΚ!» (pic)

Ένα σχόλιο του Όγκνιεν Βράνιες σε ανάρτηση του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στο Instagram ήταν αρκετό για να οδηγήσει τον νυν άσο της Άντερλεχτ -και πρώην της ΑΕΚ- και τον Γιώργο Σαββίδη σε... διαδικτυακή κουβεντούλα με χιουμοριστική διάθεση. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τον Βράνιες να ενταχθεί στο δυναμικό του «δικεφάλου του Βορρά»!

Διαβάστε τον διάλογο ανάμεσα στους δύο άνδρες:

Σαββίδης: «Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Τα τατουάζ σου δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, έχουμε τον... μάστερ Γιώργο Μαυρίδη σε αυτά. Έλα στον ΠΑΟΚ».

Βράνιες: «Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίδη που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;»

Σαββίδης: «Αυτός είναι…τανκ. Εσύ είσαι διαφορετικός. Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Μας λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι βαρετό...».

Βράνιες: «Παίζω σε κάθε παιχνίδι, τώρα πήρα μια κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως χωρίς εμένα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βαρετό»

Σαββίδης: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί, καλή τύχη σε σένα»

Δείτε την ανάρτηση του Πρίγιοβιτς όπου εκτυλίχθηκε ο διάλογος:

View this post on Instagram

????

A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09) on