Ο Σαμαράς νέος πρόεδρος στον ΟΦΗ

Από την Τετάρτη (10/10)  η ΠΑΕ ΟΦΗ θα περάσει και τυπικά στα χέρια του Μιχάλη Μπούση.

Ο Σαμαράς νέος πρόεδρος στον ΟΦΗ

Την Τετάρτη το απόγευμα (19:00) στο ξενοδοχείο IBIS στο Ηράκλειο Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την:

1)Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου,

2)Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με κεφαλαιοποίηση ποσών προοριζόμενων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αφορούν: α) σε ταμειακές διευκολύνσεις και β) σε οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους.

Όπως τυπικά αναφέρεται στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα.

Ο Μιχάλης Μπούσης κατέχει επίσημα το 63,26% των μετοχών του Ομίλου και το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία, καθώς εκτός από την οικογένεια Παπαδάκη εμφανίζονται και άλλοι μέτοχοι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τις ποσοστό τους στο νέο ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Πιθανότατα ο Γιώργος Σαμαράς θα αναλάβει χρέη προέδρου, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Σέλτικ να έχει καθοριστικό ρόλο από την αρχή αυτού του πρότζεκτ. Εκτελεστικός διευθυντής θα είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ τεχνικός διευθυντής ο Γρηγόρης Τσίνος.

Η νέα διοίκηση θα έχει λίγα μέλη τα οποία θα είναι όλα επιλεγμένα από τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας. Οι ακαδημίες θα στελεχωθούν από παλαίμαχους παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Ο Μιχάλης Μπούσης θα προσγειωθεί στο Ηράκλειο την Κυριακή (13/10) για δώσει συνέντευξη Τύπου και να παρουσιάσει το πλάνο και τους συνεργάτες του.