Βαγιαδολίδ για Ολυμπιακό: «Έκοψαν μονομερώς τη μεταγραφή - Αβάσιμα όσα λένε για Κένεντι»

Σε καταγγελία κατά του Ολυμπιακού για την ακύρωση της μεταγραφής Κένεντι προχώρησε η Ρεάλ Βαγιαδολίδ

Βαγιαδολίδ για Ολυμπιακό: «Έκοψαν μονομερώς τη μεταγραφή - Αβάσιμα όσα λένε για Κένεντι»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρεάλ Βαγιαδολίδ που κατηγορεί τον Ολυμπιακό για αθέτηση της συμφωνία μονομερώς όσον αφορά το ναυάγιο με το δανεισμό του Κένεντι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, οι Πειραιώτες δε προσκόμισαν κάποια βάσιμη ένσταση για την ακύρωση της μεταγραφής, και υποστηρίζει κόπηκε λόγω εσωτερικών διαφωνιών μέσα στους Πειραιώτες.

Επιπροσθέτως, γνωστοποιεί πως ο Κένεντι πέρασε εκ νέου εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της Βαγιαδολίδ κατά την επιστροφή του στην Ισπανία και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκφράζει δημόσια τη δυσφορία της για την ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της διαχείρισης της προχωρημένης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή μας Ρόμπερτ Κένεντι. Με τα πάντα συμφωνημένα μεταξύ των συλλόγων και με την άδεια μας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος, χωρίς να προσκομίσει αποδεδειγμένα στοιχεία ή δικαιολογητικά, αθέτησε μονομερώς τη δέσμευση και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σωματικά ικανός να παίξει ποδόσφαιρο.

Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και στερείται αλήθειας. Είναι μια ανεύθυνη και αβάσιμη επίθεση εναντίον του Kenedy, του συλλόγου, των επαγγελματιών μας και των πρωτοκόλλων υγείας και απόδοσης.

Ο Κένεντι πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις μετά τις διακοπές χωρίς προβλήματα, έχει προπονηθεί τακτικά υπό τις εντολές του Πετσολάνο, έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας εναντίον της Λεγανές και παρουσιάζει αποτελέσματα εντός του φυσιολογικού εύρους, με πλήρη ικανότητα να φτάσει στο μέγιστη φυσική απόδοση ως επαγγελματίας. Ακόμη και σήμερα (2 Αυγούστου), κατά την επιστροφή του στη Βαγιαδολίδ, ο χώρος Υγείας και Απόδοσης του συλλόγου επανέλαβε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν και πάλι ικανοποιητικά, χωρίς να συμπίπτουν με κανέναν από τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποια εσωτερική πολιτική διαδικασία του ελληνικού συλλόγου, που προσπάθησε να την καλύψει με έναν αβάσιμο ισχυρισμό περί φυσικής κατάστασης. Κατά συνέπεια, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα καταθέσει επίσημη καταγγελία για να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».