Ολυμπιακός: Θα μπορούσε να μην παίξει ο Λάζαρος!

Ο Χριστοδουλόπουλος έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς χρειάστηκε να του γίνει ακόμη και ένεση για να αντιμετωπίσει ενοχλήσεις της τελευταίας στιγμής στη μέση.

Ολυμπιακός: Θα μπορούσε να μην παίξει ο Λάζαρος!

Ο Χριστοδουλόπουλος ονειρευόταν διαφορετικά την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Είχε φτιάξει ως ιδανικότερο σενάριο στο μυαλό του, όχι μόνο το διπλό του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, αλλά αν μπορούσε να σκόραρε κιόλας! Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι και εμφανίστηκε όχι στο 100% στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Η αιτία είχε να κάνει με ένα πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα στην προθέρμανση ένιωσε μία ενόχληση στη μέση, αλλά δεν το συζητούσε καν να μην αγωνιστεί.

Ο Μαρτίνς το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε, συζήτησε μαζί του, συζήτησε και με τους γιατρούς και αποφασίστηκε τελικά να μην γίνει η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Λάζαρος πράγματι έσφιξε τα δόντια του για να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ έφτασε στο σημείο να του γίνει και ένεση στο ημίχρονο για να καταφέρει να αγωνιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο

Στο χορτάρι πάντως έδειξε επηρεασμένος από το απρόοπτο που του προέκυψε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.