Bild: «Ολυμπιακός, Λιόν ή Λατινική Αμερική ο επόμενος σταθμός του Μπορέ»

Με τον Ολυμπιακό αλλά και τη Λιόν όπως και ομάδες από τη Λατινική Αμερική εμπλέκει τον Μπορέ δημοσίευμα της Bild.

Bild: «Ολυμπιακός, Λιόν ή Λατινική Αμερική ο επόμενος σταθμός του Μπορέ»

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ραφαέλ Σάντος Μπορέ αναλύει άρθρο της γερμανικής Bild.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο 27χρονος Μπορέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ έως το 2025, θέλει και του επιτρέπεται να φύγει από την ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία, σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, της Bild, έχει λάβει, πλέον, τέσσερις προσφορές για τον Κολομβιανό επιθετικό. Από Ευρώπη και Νότια Αμερική.

«Στην Ελλάδα», τονίζεται, «είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ η κορυφαία γαλλική ομάδα, Λιόν, θα ήθελε επίσης να υπογράψει τον Κολομβιανό.

Στη Βραζιλία, η Βάσκο ντα Γκάμα κοιτάει τον Μπορέ και οι Τίγρες (Μεξικό) και Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) τον τσεκάρουν ήδη από τον χειμώνα».

Κλείνοντας, η Bild αναρωτιέται τι θα επιλέξει ο παίκτης: «Θα μείνει στην Ευρώπη με την προοπτική να παίξει στο Europa με τον Ολυμπιακό ή ίσως και να παίξει ξανά στο Champions League; Ή τον δελεάζει μια πιθανή επιστροφή στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να είναι κοντά στην πατρίδα του;»

Και σημειώνεται στο δημοσίευμα: «Δεν είναι εύκολη απόφαση για τον Μπορέ, ειδικά από τη στιγμή, που η σύζυγός του, Ana Caicedo, περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Σύντομα, όμως, πρέπει να αποφασίσει».