«Πρόταση από Ελλάδα για τον Νταβά της Στεάουα»

Ο πρόεδρος της Στεάουα έκανε λόγο για πρόταση από ελληνική ομάδα για τον Καμερουνέζο στόπερ Τζόισκιμ Νταβά. Ανέφερε το όνομα του Ολυμπιακού. 

«Πρόταση από Ελλάδα για τον Νταβά της Στεάουα»

Ο διεθνής Καμερουνέζος στόπερ της Στεάουα, Τζόισκιμ Νταβά, αποτελεί στόχο ελληνικής ομάδας σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι

Σε δηλώσεις του στον ρουμανικό Τύπο ανέφερε ότι «δέχτηκε πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα και την απέρριψε γιατί ζήτησε τρία εκατομμύρια» για τον 27χρονο αμυντικό που είχε αποκτηθεί πέρυσι από την Μποτοσάνι.

Ο Μπεκάλι είπε ότι απ' όσο γνωρίζει η πρόταση έγινε από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσε να το πει με σιγουριά. Οι Πειραιώτες είναι μία ομάδα που ψάχνει κεντρικό αμυντικό, αλλά όχι η μοναδική μεγάλη ελληνική, καθώς ο Παναθηναϊκός προσπαθεί άμεσα να κλείσει παίκτη μετά τον τραυματισμό του Σένκεφελντ.

Ο Νταβά έχει παίξει βασικός στα τρία φετινά ματς της Στεάουα ενώ ήταν πολύτιμος και στην περσινή σεζόν με 46 αγώνες, έχοντας μάλιστα σκοράρει και πέντε φορές. Το καλό πόδι του είναι το δεξί, ενώ μπορεί να παίξει και δεξί μπακ.

Είναι εννιά φορές διεθνής και έχει γαλλικό διαβατήριο καθώς έχει γεννηθεί στην Γαλλία.