Ολυμπιακός: Ασφυκτική πίεση της Σπαρτάκ για Ρέαμπτσιουκ

Η Σπαρτάκ Μόσχας δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και επανέρχεται με νέα μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ασφυκτική πίεση της Σπαρτάκ για Ρέαμπτσιουκ

Τις τελευταίες του ημέρες στον Ολυμπιακό διανύει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Δεδομένα ο Μολδαβός τα έχει… σπάσει με τους Πειραιώτες, οι οποίοι τον έχουν θέσει και εκτός ομάδας λόγω των συζητήσεων που είχε πίσω από την πλάτη τους με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Το θέμα είναι ότι οι Ρώσοι δεν το βάζουν κάτω και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν… τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό προκειμένου να κάνουν δικό τους τον διεθνή μπακ.

Έχουν φτάσει πλέον σε τέτοιο επίπεδο που και στον Πειραιά έχουν αρχίσει να το σκέφτονται πολύ σοβαρά να πουν το «ναι» προκειμένου να παραχωρήσουν τον παίκτη. Η Σπαρτάκ φτάνει σε μία πρόταση των 6 εκατ. ευρώ και ίσως και παραπάνω.

Θέλει πολύ τον παίκτη και το δείχνει με πράξεις ρίχνοντας στο τραπέζι ένα μεγάλο ποσό. Στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται ότι δύσκολα θα βρουν αυτά τα χρήματα από κάποια άλλη ομάδα. Μέχρι τώρα οι προτάσεις που έρχονταν με το ζόρι ξεπερνούσαν τα 4 εκατ. ευρώ. Τώρα οι Μοσχοβίτες δίνουν έξι και ίσως και παραπάνω. Πλέον τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις με το θέμα του Ρέαμπτσιουκ.