Ολυμπιακός: Η υποχώρηση του Μπα και ο Ρέτσος

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει χάσει σημαντικό έδαφος στην ιεραρχία των στόπερ με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον αφήνει εκτός αποστολής για το ματς με τη Νόριτς.

Ολυμπιακός: Η υποχώρηση του Μπα και ο Ρέτσος

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το έχει πάρει απόφαση να καταλήξει στην τελική μορφή που θα έχει το ρόστερ της ομάδας όσο πιο άμεσα γίνεται. Γι' αυτό το λόγο και ο Ισπανός προπονητής περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τα πειράματα.

Με τη Νόριτς θέλησε να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, αλλά χωρίς να τους βάλει σε άγνωστες θέσεις γι' αυτού. Εκείνο που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι πως ο 42χρονος προπονητής δεν δίστασε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ουσεϊνού Μπα.

Τον Σενεγαλέζο τον είχε βασικό στα φιλικά της Αυστρίας και μάλιστα έδειχνε με τον τρόπο του ότι πάνω του ποντάρει για την άμυνα. Στα δύο φιλικά επί βρετανικού εδάφους έπαιξε μόλις δύο λεπτά!

Στο δίλεπτο που αγωνίστηκε με τη Ρέιντζερς πρόλαβε να κάνει πολύ σοβαρά λάθη που λίγο έλειψε να τα πληρώσει ο Ολυμπιακός. Ο Μπα έχει χάσει έδαφος στην ιεραρχία των στόπερ και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι η τέταρτη επιλογή της ομάδας.

Αντίθετα έχει κερδίσει πολλούς πόντους ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που στα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και έβγαλε μία σταθερότητα. Παραμένει ζητούμενο για τον Έλληνα στόπερ η διάρκεια στην απόδοση του.