Παναθηναϊκός: Μπήκε στην ΠΑΕ ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Αλαφούζος με γραπτή δήλωση ανακοίνωσε οτι συμφώνησε με τον Πιεμπονγκσάντ στον οποίο παραχωρεί το 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟ.

Παναθηναϊκός: Μπήκε στην ΠΑΕ ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα και επίσημα, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι θα μεταβιβάσει το ήμισυ των μετοχών που κατέχει στον Ταϋλανδό επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Στη γραπτή δήλωση του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ δεν αναφέρονται τα ποσά τα οποία θα δαπανήσει η εταιρεία PAN ASIA INVESTMENTS που είναι συμφερόντων του νέου μετόχου της ομάδας.

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ