Ολυμπιακός: Σενάρια για Στιούαρτ

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί τον χειμώνα για τον Ρος Στιούαρτ της Σάντερλαντ, με δημοσιεύματα να τον εμπλέκουν ξανά με τον «γκολτζή» στράικερ που όμως είναι για μήνες εκτός δράσης. 

Ολυμπιακός: Σενάρια για Στιούαρτ

Ο Ρος Στιούαρτ είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον περασμένο χειμώνα, αλλά δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του, ενώ τώρα υπάρχουν και πάλι σενάρια που εμπλέκουν την ελληνική ομάδα με τον 27χρονο διεθνή Σκωτσέζο σέντερ φορ της Σάντερλαντ.

Ο Στιούαρτ είναι παίκτης με μεγάλη δεινότητα στο σκοράρισμα, αλλά είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο και έχει μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Γενάρη. Τώρα είναι καλά, δεν έχει κάνει νέο συμβόλαιο με την Σάντερλαντ που θέλει να τον κρατήσει, υπήρξε ενδιαφέρον από την Σαουθάμπτον που αποσύρθηκε και «ο παίκτης ενδιαφέρει Ρέιντζερς και Ολυμπιακό», όπως τονίζεται σε τελευταία ρεπορτάζ.

Πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση εφόσον ο παίκτης είναι απολύτως καλά, αλλά υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό και τον Αντόνιο Κορδόν ενόψει της μεταγραφής στην κορυφή της επίθεσης.