Ο Ολυμπιακός πάει... Nations League!

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη άδειασε λόγω των υποχρεώσεων των παικτών του Ολυμπιακού με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Ολυμπιακός πάει... Nations League!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη την τριάδα των δύσκολων αγώνων του με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν με τον Μπακασέτα στο 90', κλέβοντας από τους «ερυθρόλευκους» μια νίκη που φαινόταν ότι δεν μπορεί να χαθεί.

Πλέον ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τον Πέδρο Μαρτίνς που θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες του Nations League και να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του μετά από τις ήττες από τον «δικέφαλο του βορρά» και τους «ροσονέρι», αλλά και την ισοπαλία του ΟΑΚΑ κόντρα στην Ένωση.

Ωστόσο αρκετοί ποδοσφαιριστές θα λείψουν από του Ρέντη, αφού συνολικά έντεκα παίκτες της ομάδας του Πειραιά θα βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην εθνική Ελλάδος αγωνίζονται οι Φορτούνης, Λάζαρος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και Φετφατζίδης. Ο Νάτχο έχει ενσωματωθεί στην αποστολή του Ισραήλ για τους αγώνες με τη Σκωτία και την Αλβανία, ενώ ο Ομάρ βρίσκεται υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού της Νορβηγίας, αφού η χώρα του θα αντιμετωπίσει τις Σλοβενία και Ουγγαρία.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι στην αποστολή της Σερβίας για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Ρουμανία, ενώ στην εθνική ελπίδων της Ελλάδας έχουν ενσωματωθεί οι Ανδρούτσος, Νικολάου και Μασούρας.