Ολυμπιακός: Το ψάχνει πολύ για αριστερό μπακ

Η μεταγραφή αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό έχει λάβει προτεραιότητα μετά τις εξελίξεις με Ρέαμπτσιουκ. Ο Κίνι, η λίστα Κορδόν και ο παλιός γνώριμος. 

Ολυμπιακός: Το ψάχνει πολύ για αριστερό μπακ

Στον Ολυμπιακό είναι ανοιχτά σημαντικά μεταγραφικά ζητήματα για άμεση ενίσχυση, ειδικά αυτό του σέντερ φορ. Όμως και στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει τεθεί πλέον «συναγερμός» έπειτα από την εξέλιξη με την υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν ακόμη κι αν έχει μπλοκάρει ο Ολυμπιακός θέμα μετακίνησής του στην Σπαρτάκ.

Η αναζήτηση αριστερού μπακ ήταν πάντα στο πλάνο και γι΄αυτό είχαν γίνει κινήσεις όπως με την περίπτωση του Κάρλος Νέβα και άλλων παικτών. Η απόκτηση του Κίνι δίνει μία άνεση, αλλά ο έμπειρος Ισπανός δεν αποκτήθηκε για να είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας. Παρόλο που τα πηγαίνει καλά στη θέση, στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε.

Ένα όνομα που επέστρεψε ως φημολογία είναι αυτό του Νιγηριανού Ζαϊντού που ήθελε και παλιότερα ο Ολυμπιακός αλλά ο παίκτης είχε πάει στην Πόρτο. Δεν είναι πάντως επιβεβαιωμένο ότι οι Ισπανοί υπεύθυνοι της ομάδας έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους.

Δεν θα είναι έκπληξη αν γίνει άμεσα κίνηση απόκτησης ποδοσφαιριστή για αριστερά, κάτι που ίσως γινόταν αργότερα εάν δεν είχε προκύψει το ζήτημα με τον Ρέαμπτσιουκ και τον αποκλεισμό του από την ομάδα.