Ολυμπιακός: Ο Μαντί, ο Ρέτσος και οι αλλαγές που φέρνουν τα φιλικά

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του στη Βρετανία και από αυτή έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενόψει του «καυτού» Αύγουστου που έρχεται.

Ολυμπιακός: Ο Μαντί, ο Ρέτσος και οι αλλαγές που φέρνουν τα φιλικά

Η μίνι περιοδεία του Ολυμπιακού στο Ηνωμένο Βασίλειο ολοκληρώθηκε με το φιλικό κόντρα στη Νόριτς. Τόσο το τελευταίο ματς όσο κι εκείνο με τη Ρέιντζερς ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ προκειμένου να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για το ρόστερ και την ενδεκάδα του.

Ξεκάθαρα ο Ισπανός προπονητής έχει καταλήξει σε έναν κορμό όσον αφορά στο αρχικό σχήμα και με αυτόν θα πορευτεί όπως όλα δείχνουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρόθεση του είναι να τους «δέσει» όσο το δυνατόν καλύτερα και στη συνέχεια να μπαίνουν σε αυτό το σχήμα και τα νέα αποκτήματα.

Από την άλλη, όμως, είναι δεδομένο ότι θα ελαφρύνει κι άλλο το ρόστερ. Πιθανότατα παίκτες που είδαμε στα ματς με τη Ρέιντζερς και τη Νόριτς να φύγουν γι’ άλλες πολιτείες. Ο ίδιος μπορεί να δηλώνει ότι θέλει αρκετούς παίκτες γιατί θα έχει αρκετά παιχνίδια να παίξει αλλά από ορισμένους περίμενε να του δείξουν κάτι περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια.

Μπαίνουμε στον Αύγουστο και θα είναι ένας μήνας «καυτός» και καθοριστικός για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που θα γίνει για να πάρει την τελική του μορφή το ρόστερ της ομάδας.

Βέβαια από αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια η ομάδα του Πειραιά έχει και κέρδη και μάλιστα δύο που ίσως και να μην τα περίμενε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το ένα είναι ο Ρέτσος που τα πήγε περίφημα, αλλά πρέπει να έχει διάρκεια σε αυτό που έκανε και το άλλο ο Μαντί Καμαρά που χωρίς να έχει πάει στην προετοιμασία της Αυστρίας έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας.