Ολυμπιακός: Το φιλικό που δεν μας έκανε σοφότερους και ο Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νόριτς σε ένα ματς που δεν είχε καλή εικόνα, αλλά ίσως για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ήταν σημαντικότερο από αυτό με τη Ρέιντζερς.

Ολυμπιακός: Το φιλικό που δεν μας έκανε σοφότερους και ο Μπιέλ

Ούτε μετά τη Ρέιντζερς θριαμβολογούσαμε, αλλά ούτε και τώρα μετά τη Νόριτς θα τα βάψουμε μαύρα. Ο Ολυμπιακός σε αυτή την προετοιμασία από την Αυστρία μέχρι και τώρα στη Μ. Βρετανία έχει δείξει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία και σίγουρα δεν γίναμε σοφότεροι από το ματς με τα «καναρίνια».

Πρώτα απ’ όλα η ομάδα του Πειραιά έχει αποκτήσει αρχές στο παιχνίδι της και αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία της σε σχέση με ότι βλέπαμε την περασμένη σεζόν. Είναι μία ομάδα που ξέρει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο και έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο. Ακόμα και στο ματς που δεν θα της βγει θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που ξέρει και αυτό για το οποίο δουλεύει.

Από ‘κει και πέρα δεν περιμέναμε το φιλικό με τη Νόριτς για να διαπιστώσουμε πως η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται και μάλιστα σημαντική και σοβαρή για να μπορέσει να βγάλει και στο γήπεδο όλα όσα δουλεύει με τον προπονητή.

Περιμέναμε, όμως, να μας δείξει κάτι ο Πεπ Μπιέλ για τον οποίο γίνεται μεγάλη κουβέντα από την περασμένη σεζόν. Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα στο φιλικό με τη Νόριτς ο Μαρτίνεθ τον έβαλε πίσω από τον επιθετικό. Ακόμα και όταν πέρασε στο γήπεδο τον Φορτούνη ο Μπιέλ παρέμεινε στη θέση του. Δεν έδειξε στον προπονητή του ότι κάνει λάθος που τον βάζει στα άκρα. Δεν έδειξε κάτι παραπάνω και είναι λογικό να προκαλεί έναν προβληματισμό.

Αρκετός κόσμος απόρησε γιατί άλλαξε πολλά πρόσωπα ο Μαρτίνεθ, αλλά πρέπει και αυτός να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες και να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για τις αποφάσεις που θα πάρει στη συνέχεια. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχασαν την ευκαιρία…