ΠΑΟΚ: Προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με Μπεϊτάρ - Ατομικό ο Σάστρε

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς κόντρα στη Μπεϊτάρ στο Ισραήλ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ με μοναδικό απών τον Ζόαν Σάστρε. 

ΠΑΟΚ: Προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με Μπεϊτάρ - Ατομικό ο Σάστρε

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς για τα προκριματικά του Conference League κόντρα στην Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ.

Μετά το 0-0 του αγώνα στην Τούμπα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει οι παίκτες του να αποδείξουν την ανωτερότητα τους μέσα στο γήπεδο και να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση.

Στα της σημερινής (29/7) προπόνησης όλοι οι παίκτες συμμετείχαν σε φουλ ρυθμούς με μόνο απών τον Ζόαν Σάστρε που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η καταφανής ανωτερότητα του Δικεφάλου στην πρώτη αναμέτρηση δεν μετουσιώθηκε σε αποτέλεσμα και το 0-0 άφησε τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ θα λύσουν τις διαφορές τους στην Ιερουσαλήμ την ερχόμενη Πέμπτη (03.08) και το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του, με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Η προπόνηση του Σαββάτου (29.07) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του πρώτου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα.

Το όνομα του Ζόαν Σάστρε είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο. Ο Ισπανός συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή (30.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.