Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Ισοπαλία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης – Ασίστ ο Μιριτέλο

Φιλική ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Φριντζόνσον στο 34’, ισοφάρισε ο Σίτο στο 68’ μετά την ασίστ του Μιριτέλο που έκανε ντεμπούτο.  

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Ισοπαλία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης – Ασίστ ο Μιριτέλο

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 σε φιλικό αγώνα, όπου έλειψαν οι πολλές και καλές φάσεις. Ντεμπούτο για τους Αρκάδες ο Μιριτέλο, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό. Σέντρα του Ρομπάιγ από τα αριστερά, ο Φριντζόνσον έκανε την κίνηση μέσα στην περιοχή και με προβολή ύστερα από το επιτυχημένο κοντρόλ, έκανε το 0-1.

Στο 10’ είχε ευκαιρία ο Βέργος (απέκρουσε ο Παπαδόπουλος) ενώ στο 18’ ο Τσιντώτας είπε όχι στον Καρμόνα.

Στην επανάληψη ο Καλτσάς είχε ένα σουτ στην αγκαλιά του Τσιντώτα στο 58’ ενώ δέκα λεπτά μετά ο Σίτο ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά, μετά την ασίστ του Μιριτέλο που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί αλλά έπαιξε για λίγα λεπτά και εν συνεχεία έδωσε τη θέση του στον Κωστέα.

Στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος είχε καλές στιγμές με Χουχούμη (έσωσε το αυτογκόλ ο Σγουρής), Ασεβέδο.



Αστέρας Τρίπολης (Α’ Ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Εμπό, Ρεγκίς, Μπαρτόλο, Ζουγλής, Μάντζης.

Αστέρας Τρίπολης (B’ Ημίχρονο): Σγουρής, Γκαρθία, Γιάννης Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Αλάγκμπε (85’ Ηλίας Χριστόπουλος), Προύντζος (85’ Γκρόζντανιτς), Σίτο, Μπερτόγλιο, Καλτσάς, Μιριτέλο (71’ Κωστέας).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον, Κούεν, Βέργος, Ρομπάιγ. Έπαιξαν και οι Γιουμπιτάνα, Τριμμάτης, Αθανασίου, Σταματούλας, Τσαντίλας, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης, Πομώνης, Μουντές.