Ολυμπιακός: Γιατί ξέσπασε ο Φορτούνης στο ΟΑΚΑ

Οι έντονες αποδοκιμασίες από την κιτρινόμαυρη εξέδρα, τα όσα άκουσε ο καλός του φίλος Λάζαρος από τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και ο ένας μήνας προσωπικής δυστοκίας τον οδήγησαν στο ξέσπασμα μετά το 0-1.

Ολυμπιακός: Γιατί ξέσπασε ο Φορτούνης στο ΟΑΚΑ

Πολύς ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες για το αν πρέπει να τιμωρηθεί ή όχι ο Κώστας Φορτούνης για το ξέσπασμά του αμέσως μετά το 0-1. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα. Καλό θα ήταν να φέρουμε στη δημοσιότητα και ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με τους λόγους που πανηγύρισε με αυτόν τον… ιδιαίτερο τρόπο μπροστά στην κιτρινόμαυρη εξέδρα.

Πρώτα απ’ όλα ο Φορτούνης με τον Λάζαρο είναι «αυτοκόλλητοι». Έχουν «δέσει» μέσα στην ομάδα, κάνουν πολλή παρέα, είναι συνεχώς μαζί και όσο να ‘ναι, δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον Κώστα τα όσα άκουγε ο συμπαίκτης και φιλαράκι του.

Ο Χριστοδουλόπουλος αποτέλεσε το "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Και με τον Φορτούνη ωστόσο, δεν πήγαν πίσω οι «Ενωσίτες», με αποτέλεσμα να πεισμώσει ακόμα περισσότερο ο Θεσσαλός χαφ.

Συν τοις άλλοις είχε και στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου δεν επέστρεψε από την Εθνική όπως θα επιθυμούσε πρώτα απ’ όλα ο ίδιος, δεν είχε το πόδι στο γκάζι όπως τον Αύγουστο.

Άλλωστε, το τελευταίο του γκολ ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οπότε είχε περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας και ακόμη δεν είχε σκοράρει, ενώ ήδη ορισμένοι είχαν αρχίσει να γράφουν και να λένε διάφορα για τα περί έλλειψης δυνάμεων.

Ο Φορτούνης λοιπόν μπήκε στο ΟΑΚΑ με νοοτροπία «θα πάρω μόνος μου το ματς». Άκουσε και όλα όσα φώναζε η εξέδρα για εκείνο και τον Λάζαρος και απέκτησε ακόμη ένα κίνητρο.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα μετά το 0-1 να πανηγυρίσει με τον τρόπο που πανηγύρισε, ο οποίος φυσικά θα μπορούσε να αποφευχθεί ή έστω να περιοριστεί στο «σωπάστε». Και το λέμε αυτό, γιατί με τη συγκεκριμένη ενέργειά του κινδυνεύει να τον στερηθεί ο Ολυμπιακός από κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του.