Ολυμπιακός: Φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων

Ο Μαρτίνς θα δώσει σε όσους έχουν απομείνει στον Ρέντη την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν την Πέμπτη στις 11 το πρωί κόντρα στην ομάδα των Σπάτων.

Ολυμπιακός: Φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων

Δεν έχει μείνει και πολύς κόσμος στον Ρέντη εξαιτίας των 15 διεθνών που έχει ο Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια είναι 14 οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Μαρτίνς το προσεχές δεκαήμερο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως δεν θα τους πάει μόνο με προπονήσεις. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τον Αήττητο Σπάτων θα γίνει ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στον Ρέντη στις 11 το πρωί της Πέμπτης. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι παρά μόνο ότι όντως υπήρχαν σοβαρές σκέψεις να γίνει ένα φιλικό.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ούτως ή άλλως ότι είναι προτιμότερο κάποια παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό έστω κι αν καλούνται να παίξουν σε ένα φιλικό απέναντι σε μία ομάδα Β’ Εθνικής.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία οι Μάνος, Πάρντο, Χουτεσιώτης, Κούτρης, Ναουέλ και όλοι όσοι θα βρίσκονται στον Ρέντη την περίοδο των Εθνικών ομάδων, να δείξουν στον προπονητή τους ότι μπορεί να τους υπολογίζει για πιο σοβαρά ματς.

Βέβαια, περισσότερο για ξεμούδιασμα γίνεται και όχι τόσο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, όμως, ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που απαιτεί σοβαρότητα ακόμα και στα οικογενειακά διπλάκια με την Κ20.