ΑΕΚ: Όλα καλά με Κλωναρίδη, Μπογέ, Γαλανόπουλο

Καμία ανησυχία στα Σπάτα για τους τρεις, αντίθετα, παραμένει η αγωνία για τον Μάνταλο που βρίσκεται στην Εθνική.

ΑΕΚ: Όλα καλά με Κλωναρίδη, Μπογέ, Γαλανόπουλο

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην ΑΕΚ για τα προβλήματα τραυματισμών των Βίκτωρα Κλωναρίδη και Κώστα Γαλανόπουλου, οι οποίοι έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στο ντέρμπι. Ο πρώτος μάλιστα πήρε κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα αποκατάστασης και εξηγούσε στους γιατρούς του «Δικεφάλου» πως δεν αισθάνεται κάποια ενόχληση.

Τα ίδια έλεγε και ο Λούκας Μπογέ, προκαλώντας πολλά χαμόγελα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στους ανθρώπους του ιατρικού τιμ. Ο Αργεντινοϊταλός εξτρέμ, μετά τη χρησιμοποίησή του κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ένιωθε πόνο στους κοιλιακούς και τους προσαγωγούς του και αυτό αποτελεί εξαιρετικά ελπιδοφόρο σημάδι.

Όσο για τον Γαλανόπουλο αυτός βρίσκεται κανονικά στην Εθνική Ελπίδων και όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια κόντρα με Λευκορωσία και Κροατία, επομένως όλα καλά και με αυτόν.

Από εκεί και πέρα, ο Μάριος Οικονόμου θα επιστρέψει από αύριο (9/10) στα Σπάτα για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που σήμερα ήταν στο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης», αύριο θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής.

Για τον Πέτρο Μάνταλο, που παραμονή του ντέρμπι αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω προβλήματος στο γόνατό του, παραμένει μια μικρή αγωνία στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου». Προς το παρόν συνεχίζει στην Εθνική και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί και αύριο. Από το πώς θα νιώθει ο ίδιος, θα εξαρτηθεί αν θα ακολουθήσει το δρόμο της επιστροφής στα Σπάτα ή θα διατηρηθεί στο στρατόπεδο της «γαλανόλευκης».

Τέλος, οι Εζεκιέλ Πόνσε και Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησαν και σήμερα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουν ρυθμούς.