Κούγιας: «Αυτόν τον διαιτητή τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης» (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας «επιτέθηκε» κατά του διαιτητή και του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την λήξη του αγώνα Ξάνθη - ΑΕΛ στα Πηγάδια. 

Κούγιας: «Αυτόν τον διαιτητή τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης» (vid)
Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε έξαλλος στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League.

O ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» άφησε αιχμές για την διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου, ο οποίος απέβαλλε δύο παίκτες της ΑΕΛ και καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε εκτός περιοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια: «Mόνο με γέλιο μπορώ να αντιμετωπίσω αυτήν την κατάσταση. Σε λίγο θα παίζουν ξένοι διαιτητές και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν γνωρίζω τι πρέπει να πω στα παιδιά μου. Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο. Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ. Γι' αυτό το πολύ ωραίο που μας επιφύλασσε σήμερα. Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτήν την τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή. Είμαστε ευτυχισμένοι που ζούμε σήμερα αυτό που ζούμε σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ δεν έχω να πω τίποτα. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια σήμερα. Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρυσι.»

Νωρίτερα η ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση για τη διαιτησία του Λάμπρου όπου ανέφερε:

«Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρος της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πως θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα..

Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9...

Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους!

Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!»