Kηφισιά: Φιλικό 1-1 με την Ουτρέχτη που προηγήθηκε με Δουβίκα (vid)!

Η Oυτρέχτη προηγήθηκε στο φιλικό με την Κηφισιά χάρη σε γκολ του Τάσου Δουβίκα αλλά οι νεοφώτιστοι στην Super League ισοφάρισαν στο τελικό 1-1

Kηφισιά: Φιλικό 1-1 με την Ουτρέχτη που προηγήθηκε με Δουβίκα (vid)!

Με ισοπαλία συνδυάστηκε το πρώτο φιλικό της Kηφισιάς επί ολλανδικού εδάφους: αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ουτρέχτη με σκορ 1-1, σ' ένα ματς που το σκορ άνοιξε ο Τάσος Δουβίκας.

Στην πρώτη της αναμέτρηση στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα των Βορείων Προαστίων παρουσίασε καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς παρά την επιβάρυνση από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις.

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5' με πλασέ του διεθνή Έλληνα σέντερ φορ μέσα από την περιοχή.

Ο Νικολάς Αντερέγκεν (21′) και ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (26′) έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως σημάδεψαν το δοκάρι.

Εν τέλει στο 36' ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Πάνου Πρίτσα και το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν χρησιμοποίησε για διάφορους λόγους τους Αλμπέρτο Μποτία, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιάννη Νικοπολίδη και Θοδωρή Αντωνόπουλο.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι των νεοφώτιστων είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 31 Ιουλίου απέναντι στην Φρανκ Μπορέν της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου.

Κηφισιά (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας, Πέιος, Παρράς, Αντερέγκεν, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κρίστινσον, Μπάκος, Μασούρας, Μπαρμπόσα, Σπίνος, Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Δημοσθενιάδης, Νίνης, Τεττέι.

Η αρχική ενδεκάδα της Ουτρέχτης: Ντε Κέιτσερ, Φαν ντερ Μάαρελ, Γιάγκο, Γιένσεν, Μπρούερς, Δουβίκας, Μπουθ, Μαρουάν, Σανιάν, Βαν ντερ Κουστ, Γιένερ.